Jeg var så heldig at arve en gammel drejebænk af min svigerfar. Jeg syntes det er sjovt, at arbejde med træ. Og da jeg er uddannet maskinarbejder, var det ikke så svært at komme igang. Men så kom alle lærepengene, træ der fløj igennem værkstedet, næsten færdige produkter der blev ødelagt, fordi jeg brugte forkert drejestål eller brugte stålet forkert. Mange stykker træ blev til brænde, i stedet for det jeg havde tænkt…… ja jeg kunne blive ved. Men jeg tror meninger er tydelig😄. Jeg har vist set, alle videoer på youtube, der findes om trædrejning. Det så altid nemt ud, men det var det ikke.
Men langsomt begyndte jeg, at få fat i trædrejningens grundlag. Naturligvis fordi jeg brugte rigtig mange timer. Og det har jeg kunnet, fordi jeg er gået på pension.

Den gamle drejebænk måtte lade livet, og en bedre blev købt. Den blev solgt igen for en endnu bedre bænk. Øvrige maskiner blev også skiftet ud hen af vejen, i takt med, at mine produkter så fik en bedre og bedre kvalitet.
Jeg fandt ud af på et tidligt tidspunkt, at det var dyr, jeg havde lyst til at fremstille. Mange – mange tegninger og forsøg, er nu endt med de dyr, du kan se på hjemmesiden, og ind imellem får en ide til et nyt dyr lov til at udvikle sig.
Mit lille hobby eksperiment, blev til en lille hobby virksomhed.
Jeg har derfor fået et CVR nummer og dermed legaliseret firmaet.
Så længe jeg/vi syntes det er sjovt, fortsætter det lille eventyr.